Web Informer Button

.

Το νέο εργαλείο που αλλάζει τον Κίνημα Maker

Galileo: Το νέο εργαλείο που αλλάζει τον Κίνημα Maker
Αν είχατε την ευκαιρία να φέρει τις ιδέες σας για τη ζωή, τι θα χτίσει; Στο DIY tech-επηρεασμένη κοινότητα, με το παρατσούκλι το Κίνημα τσάι, όλα είναι δυνατά όταν συνδυάζουν hardware με το λογισμικό και να προσθέσετε λίγη δόση δημιουργικότητας.
Σε μια προσπάθεια να συλλάβει τη φαντασία και να εμπνεύσει την καινοτομία, η Intel έχει ενταχθεί στο κίνημα με το ντεμπούτο του Galileo, ενός Arduino συμβατή ανάπτυξη του σκάφους, στη φετινή Γιορτή τσάι στη Ρώμη. Το Galileo είναι ένα νέο μικροεπεξεργαστή που επιτρέπει τους δημιουργούς και τους κατασκευαστές να αναπτύξουν όσο πιο εύκολα ιδιαίτερα πολύπλοκα σχέδια, όπως μια λάμπα κίνηση ελεγχόμενη , σε προσιτό κόστος.
Intel ανέθεσε κατασκευαστές από όλο τον κόσμο για να ωθήσει δημιουργικά όρια και να διερευνήσουν πιθανές χρήσεις για το Galileo, όπως τεκμηριώνεται στο "Makers" σειρά βίντεο Δημιουργοί Έργων (φαίνεται παρακάτω) ..
Η ομάδα interactive σε δεύτερη ιστορία hacked interface του Γαλιλαίου και ανέπτυξε Lyt, ένα καμβά φως του περιβάλλοντος ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν με smartphones τους.
"Τι Galileo έχει η επεξεργαστική ισχύ», δήλωσε ο Ντάνιελ Meyers, Δεύτερη ιστορία του Creative Director της Περιβάλλοντα. "Διαφορετικά, αυτό θα ήταν κάτι που μόνο κάποιος με σημαντική εμπειρία μηχανική θα μπορούσε να δημιουργήσει."
Δεύτερη ιστορία Καινοτομίας Σύμβουλος Θωμάς Wester προσθέτει ότι το πρόγραμμα Galileo επιτρέπει ιθύνοντες να δημιουργήσουν το δικό τους ανταποδοτικό περιβάλλον.
"Αυτό είναι ό, τι η ανοικτή πρόσβαση και ... το Κίνημα Maker παρέχει - την ικανότητα να αλλάξει και να κάνετε μια αλλαγή», είπε.
Φοιτητές της έρευνας στο Ινστιτούτο της Κοπεγχάγης Interaction Design (CIID) που χρησιμοποιούνται Galileo για να δούμε αν θα μπορούσε να βρει έναν συσχετισμό μεταξύ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και της πολεοδομίας. Δημιούργησαν την κοινωνική πόλη ανιχνευτή, μια συσκευή που προσπαθεί να κάνει τα social media "ορατό" από sonifying εισερχόμενες Tweets μέσα από ένα μεγάφωνο.
"Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Intel Galileo ... και πλήρη συμβατότητα με το Arduino ασπίδες κάνει για ένα πιο ισχυρό τρόπο για να ελέγχουν το υλικό, λόγω του υποκείμενου συστήματος", δήλωσε ο Antoni Kaniowski, ένας από τους προγραμματιστές για το έργο.

Ιδρυτής YesYesNo Zach Lieberman είναι ένας σημαντικός συνήγορος για open source και γιορτάζει την ιδέα ότι το Galileo μπορεί να βοηθήσει να κάνει την τεχνολογία πιο προσιτή. Η ομάδα του ανέπτυξαν ένα ρομπότ καραμέλα διανομής ονομάζεται YesYesBot, και είναι η απόσπαση του κώδικα και σχήματα για το έργο σε απευθείας σύνδεση.
«Όταν βλέπεις μια εταιρεία ... πραγματικά λένε,« Ας δουλέψουμε με τους καλλιτέχνες. Ας δουλέψουμε με τους hackers. Ας τους δώσουμε τα εργαλεία και να ανοίξει τα συστήματά μας και τις πλατφόρμες μας για δημιουργική έκφραση. Αυτό είναι ίσως το πιο συναρπαστικό πράγμα από αυτό το έργο », δήλωσε ο Λίμπερμαν.
Κάλεσμα προς όλους τους κατασκευαστές!
Η Δημιουργοί του έργου είναι να δώσει μακριά πίνακες μικροεπεξεργαστή Galileo σε λίγους τυχερούς. Enter για να κερδίσει ακολουθώντας τρία εύκολα βήματα για το Giveaway Galileo για τους ιστοσελίδα . Τι θα κάνετε;


http://iq.intel.com/iq/41279265/galileo-the-new-tool-that-s-changing-the-maker-movement